Команда Світового банку з питань міжнародної торгівлі B-Ready шукає експертів для майбутнього звіту Business Ready (B-READY) за 2025 рік

B-READY, новий корпоративний флагманський звіт Групи Світового банку, є наступником звіту Doing Business. У звіті оцінюється нормативна база та державні послуги, спрямовані на фірми, а також ефективність, з якою нормативна база та державні послуги поєднуються на практиці. Офіційний сайт проекту: https://www.worldbank.org/en/businessready .

B-READY збирає дані, заповнюючи онлайн-анкети експертам із певної теми. Світовий банк відбере до п’яти експертів-доповідачів для кожної тематичної анкети в кожній країні на основі встановлених критеріїв. У разі вибору вам буде запропоновано заповнити тематичну веб-анкету протягом жовтня-листопада 2024 року . Респонденти можуть вибрати участь у проекті на безоплатній основі або отримати фіксовану плату в розмірі 400 доларів США за кожну заповнену анкету.

Експерт повинен:
мати досвід роботи в торгівлі не менше 3 років;
на даний момент НЕ працює державним службовцем, у міжурядовій регіональній організації (наприклад, Європейській комісії чи Африканському Союзі) або в Групі Світового банку.

Від експертів не вимагається бути громадянином або резидентом країни, для якої вони заповнюють анкету; однак команда B-READY просить виявляти інтерес лише до тих країн, у яких у вас є попередній досвід.

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть заяву на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. разом із посиланням на профіль у LinkedIn або резюме та вкажіть назви країн, для яких ви хотіли б стати експертом.

Термін: 06.09.2024.