Директорка Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів отримала відзнаку міжнародної премії в номінації "Культурна дипломатія" за співпрацю з Кореєю, популяризацію корейської культури та мови.

Премія надається ГО "Грандів, рейтингів та номінацій", БО "Комітет з громадських нагород України".
Рішення про нагородження № 896 від 24, Серпня, 2024 року, місто Київ.

Премія відзначає видатні досягнення у сфері культурної та освітньої дипломатії у визначених Положенням номінаціях, у Європі, США, Канаді, Ісландії, Великобританії, Австралії, Швейцарії, Японії ,Франції, Чехії, Румунії, Польщі, Португалії, Литві, Словаччини, Туреччини, ОАЕ, Україні та інших країнах.

Науковий ліцей міжнародних відносин ІІ-ІІІ ступенів Університету митної справи та фінансів протягом двох останніх років реалізовує освітні програми у співпраці з Посольством Кореї, учні ліцею вивчають корейську мову, на базі закладу відкрито філіал волонтерської організації Hwarang за сприяння директора Інституту Короля Седжона, професора Kwangsoon Choi. Директорка ліцею Власова Наталія Сергіївна взяла участь у розробці збірки уроків, які стали частиною методичного посібника для вчителів. Ці уроки створено до нового курсу за вибором учнів "Республіка Корея: історія дива на річці Хан".

Вдячні, що нашу роботу помітили на рівні міжнародної премії та відзначили. Працюємо заради майбутнього!