Директорка Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів, учителька історії та громадянської освіти стала півфіналісткою "Нобелівської премії для вчителів" Global Teacher Prize Ukraine!

В Україні вкотре оголосили ТОП-50 найкращих вчителів країни за версією Національної премії Global Teacher Prize Ukraine. Премію для видатних вчителів організовує «Освіторія» за підтримки Міністерства освіти і науки України, UNICEF Ukraine, «Дія.Освіта» та KSE Foundation. Цьогоріч оцінювання анкет конкурсантів відбувається у два етапи.

Організатори отримали більше 3000 заявок від номінантів та волонтерські офіси в різних містах України провели незалежне оцінювання анкет кожного вчителя / вчительки. 10 серпня було оголошено список півфіналістів премії - ТОП-50, серед яких директорка Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів, учителька історії та громадянської освіти Наталія Власова. Наталія Сергіївна вже втретє подається на престижну премію та вдруге стала півфіналісткою.

У 2021 році Наталія Сергіївна отримала особливий подарунок від Lenovo Ukraine та Microsoft, здобувши відзнаку в номінації "учитель - новатор". Наразі триває другий етап премії, анкети учасників оцінюються фіналістами минулих років та незалежними освітніми установами. Результати цьогорічного Global Teacher Prize Ukraine та імена ТОП -10 кращих вчителів України ми дізнаємося 1 вересня, а ім'я переможця оголосять 5 жовтня у прямому ефірі урочистого фіналу премії.

Бажаємо успіхів Наталії Сергіївні та віримо в перемогу! Навчаємо, надихаємо, перемагаємо!