Практика на базі «КЗ Дніпропетровський обласний центр молодіжної роботи, утвердження української національної та громадянської ідентичності» ДОР»

Партнер УМСФ «КЗ Дніпропетровський обласний центр молодіжної роботи, утвердження української національної та громадянської ідентичності» ДОР» надав можливість студентам спеціальностей: менеджмент, право та транспорті технології (Варік Давід М21-1, Бирюк Анастасія П22-2, Коржупова Анастасія П22-2, Шелудько Дмитро П22-2, Вельська Єлизавета П22-3, Оксень Марія П22-3, Рижко Марія Т21-1) пройти навчальну практику.
Студенти мали змогу не тільки ознайомились з методичними матеріалами, але і приймали активну участь у роботі молодіжного Центу – проводили дослідження, асистували на заходах, підготовляли та оформлювали документацію.
Співробітники молодіжного центру опрацювали зі студентами цікаві проєкти, які мали ґрунтовну підготовку та були представлені на захисті.
Ми щиро вдячні пані Оксані Рудковській та колективу КЗ «ДОЦМРУУНГІ» ДОР» за активну співпрацю і готовність ділитися своїм досвідом!