Головне управління ДПС у Дніпропетровській області запрошує випускників УМСФ до податкової служби

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області запрошує випускників  УМСФ залучитися до сучасної професійної команди податкової служби.

Адаптуватися до процесу роботи в органі ДПС та долучитися до корпоративної культури новопризначеним державним службовцям допоможуть наставники. Наставник – досвідчений та висококваліфікований працівник ГУ ДПС, який закріплений за кожним новопризначеним працівником. Наставництво здійснюється у формі консультацій, порад та роз’яснень.

Вступ на державну службу у період дії воєнного стану, встановленого Указом Президента «Про введення воєнного стану в Україні», здійснюється шляхом призначення на посаду державної служби за результатами співбесіди керівника державної служби із кандидатом.

Для кандидатів на зайняття посад державної служби категорії "В", а саме - головний державний інспектор, старший державний інспектор, обов’язкові кваліфікційні вимоги:

  • вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра (бажано за фахом юридичного або економічного спрямування)
  • вільне володіння державною мовою 

Особи, які бажають працювати в ГУ ДПС, мають подати до управління персоналу наступні документи:

  • резюме;
  • заповнену особову картку встановленого зразка;
  • документи, що підтверджують наявність громадянства України та освіти;
  • копію Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою.

Працевлаштування можливе як до підрозділів ГУ ДПС розташованих у
м. Дніпро так і по Дніпропетровській області: м. Кам’янське, м. Кривий Ріг, м.Нікополь та м. Павлоград.

Додаткову інформацію з питань призначення до ГУ ДПС можна отримати за  номером телефону (056) 374-31-51, (056) 374-31-57 або надіславши листа на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..