В УМСФ відбулася зустріч з директором Офіційного Представництва в Україні Міжнародного Інформаційного Нобелівського Центру д-ром Соколовським С.І.

В Університеті митної справи та фінансів відбулась зустріч адміністрації та науково-педагогічних працівників УМСФ з директором Офіційного Представництва в Україні Міжнародного Інформаційного Нобелівського Центру доктором Соколовським С.І. Під час зустрічі доктор Соколовський окреслив перспективи та завдання з реалізації запланованих спільних проєктів у контексті Меморандуму про співробітництво між установами.
Зокрема, йшлося про реалізацію проєктів щодо відкриття в Університеті Центру правової допомоги спільно з партнером Інформаційного Міжнародного Нобелівського Центру в Україні – Міжнародною комісією з прав людини під керівництвом Генерального секретаря проф. Рафала Марцина Васіка, та Центру життєстійкості та психологічної підтримки.
Також відбулось урочисте вручення сертифікатів наукових консультантів Офіційного Представництва в Україні Міжнародного Інформаційного Нобелівського Центру проф. Бочарову Д.О., проф. Ченцову В.В., проф. Івашовій Л.М.
Університет вдячний партнерам –

Офіційному Представництву в Україні Міжнародного Інформаційного Нобелівського Центру та його директору доктору Сергію Соколовському, 

Міжнародній комісії з прав людини та її Генеральному секретарю проф. Рафалу Васіку, 

генеральному директору КП "Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" проф. Світлані Мороз,

ректору Європейського медичного університету доц. Сергію Абрамову   за конструктивну співпрацю у запровадженні суспільно значущих соціально-відповідальних проєктів.