Університет митної справи та фінансів отримав патронат Генерального секретаря Транснаціональної міжурядової організації Міжнародна Комісія з Прав Людини

У результаті комунікації з Міжнародною комісією з прав людини Університет митної справи та фінансів одержав патронат Генерального секретаря Транснаціональної міжурядової організації «Міжнародна комісія з прав людини» (МКПЛ), професора Рафала Марціна Васіка

Організація зареєстрована в штатах Нью-Мексико та Нью-Йорк як Interpol Center UN, що дозволяє МКПЛ захищати права людини та співпрацювати з правоохоронними органами для вирішення різних глобальних проблем.

Єдина організація без участі будь-якого уряду, що отримала визнання численних урядів, державних установ і наднаціональних організацій як Транснаціональна міжурядова організація.

Керуючи волонтерською програмою під назвою Спеціальна моніторингова місія (SMM IHRC), МКПЛ об’єднує понад 12 500 активних волонтерів у 118 країнах на шести континентах.

У рамках багатопрофільної реалізації програми Вільна Україна – Вільна Європа буде створено першу економічну зону на півдні України під управлінням МКПЛ. Вона призначатиметься для інтенсифікації економіки регіону і стане центром реалізації програми післявоєнної комплексної відбудови України.

У 2022 р. Транснаціональна міжурядова організація «Міжнародна комісія з прав людини» (МКПЛ) підписала Меморандум про взаєморозуміння з Міністерством закордонних справ України.

За взаємним переконанням отримання патронату стане першим кроком на шляху тісної і плідної співпраці задля розвитку Університету митної справи та фінансів, соціально-економічного покращення суспільства Дніпропетровщини, всієї України та спільної Європи.