ДИПЛОМ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 293 МІЖНАРОДНЕ ПРАВО ВИЗНАЄТЬСЯ В ЄВРОПІ

293 Міжнародне право – це дійсно цікава та багатогранна спеціальність, в якій присутній компонент сучасної політики, режиму прав людини та соціальних трендів. Під час навчання я зрозуміла, що це був кращий вибір, адже спеціальність 293 Міжнародне право надає можливість вивчення не тільки міжнародно-правових норм але й аналізу та порівняння правової системи України з іншими правовими системами. Крім того, юрист-міжнародник працює зі справами найвищого рівня, особливо зараз, коли Україна постійно кооперує з зовнішнім світом. Злочини, скоєні державою-агресором, міжнародні тендери на реконструкцію нашої держави, транзитне правосуддя – усім цим займаємося ми ЮРИСТИ-МІЖНАРОДНИКИ. Успішне завершення навчання за спеціальністю 293 Міжнародне право в УМСФ й отримання диплому, який доречи визнається у ЄВРОПІ, відкрило перспективу для подальшого вдосконалення. Наразі навчаюся в магістратурі німецького університету за спеціальністю «Міжнародні організації та кризовий менеджмент». Обрала для вивчення декілька дисциплін з міжнародного права, щоб підтримувати актуальними знання зі спеціальності. У майбутньому планую працювати в міжнародній організації, що активно співпрацює з Україною.

Окремо хочу подякувати Сергію Перепьолкіну і Людмилі Філяніній за плідну допомогу – найкращі викладачі-наставники!

Випускниця освітньої програми «Міжнародне право» 2022 року Даша Казакевич.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)