ВИПУСКНИКИ ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 293 МІЖНАРОДНЕ ПРАВО

Бути юристом-міжнародником – це не лише престижно, але й неймовірно цікаво та перспективно. Університет митної справи та фінансів надає відмінну базу знань з дисциплін міжнародно-правового спрямування та права України, що дозволяє випускникам стати справжніми професіоналами у сфері юриспруденції. За час навчання студенти отримують не лише теоретичні знання, а також і важливі практичні навички та уміння. Отримавши диплом юриста-міжнародника, твій статус як фахівця в галузі права значно зростає, адже цей напрямок є дуже затребуваним на ринку праці. Не бійся почати опановувати професію ще під час проходження практики! На початку Ви будете виконувати прості завдання, наприклад, працювати з кореспонденцією, але це важливий крок на шляху до успіху. З часом, накопичуючи практичний досвід, Ви зможете, як я, стати помічником адвоката і навіть вести власні справи. Практика і робота в реальних умовах дають змогу зрозуміти сутність права та навчитися застосовувати отримані раніше знання на практиці. Це безцінний досвід, який допоможе кожному стати висококваліфікованим фахівцем.

Випускниця освітньої програми «Міжнародне право» 2023 року Єва Кириленко.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)