РИЗИКИ ПОВ’ЯЗАНІ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

У зв’язку зі зростанням площі забруднених вибухонебезпечними предметами територій, масштабами руйнувань інфраструктури та житлових масивів, збільшенням потенційно небезпечних районів та кількості постраждалих серед цивільного населення, завідувач кафедри міжнародного права Сергій Перепьолкін з 01-04.07.2024 пройшов курс підготовки інструкторів з Навчання ризикам, пов’язаним із вибухонебезпечними предметами. Участь у курсі стала можливою завдяки Представництву Хало Траст в Україні, яке з 2016 року займається протимінною діяльністю на території України, зокрема, інформаційною діяльністю для попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами. Проходження курсу дозволяє Сергію Перепьолкіну за міжнародними стандартами та у співпраці з Представництвом Хало Траст в Україні проводити навчання ризикам, пов’язаним із вибухонебезпечними предметами.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ дякує Представництву Хало Траст в України за можливість взяти участь у тренінгу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)