Шановні керівники!

Місто Дніпро в особі Комунального підприємства «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міської ради разом з естонськими партнерами, розробили унікальний онлайн-курс, що допоможе зрозуміти основи цифрової трансформації у державному секторі - "Ти керуєш: принципи електронного урядування".
Онлайн-курс буде корисний студентам, викладачам, державним службовцям та громадським активістам, які прагнуть вивчати та застосовувати цифрові технології у професійній та громадській діяльності.
Найкращі лектори з обох сторін розкажуть про особливості діджиталізації на місцевому та національному рівнях, опишуть проблеми та виклики цифрової трансформації, поділяться цінним досвідом. Серед зіркових лекторів курсу екс-презедент Естонія та великий друг України Тоомас Гендрік Ільвес.
Курс складається з міні-лекцій, завдань для самостійної роботи та тестових завдань, а саме: трьох модулів навчання.
Після проходження курсу учасники зможуть орієнтуватися в сучасних процесах цифрового врядування, цифровій демократії й при успішному проходженні - отримати сертифікат міжнародного зразку.
З 21.06.2024 року, ми надаємо безкоштовний доступ до навчального онлайн-курсу, просимо поширити зазначену інформацію серед студентів й викладачів.
Онлайн-курс доступний за посиланням: course.ednipro.dp.ua.
Контактна особа від підприємства: Роман Ростовський, тел.: 099 347 49 80.