СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО» У ФІНАЛІ ДЕМБАЧЕННЯ

 

Кафедра міжнародного права вітає представників другого курсу спеціальності 293 «Міжнародне право», які в рамках курсу «Демократія: від теорії до практики» розробили проєкт «Save your space» (збережи свій простір) та пройшли до фіналу ДЕМбачення, що відбудеться 28 – 29 червня 2024 року в Львівській області. Мета проєкту - покращити рівень цифрової безпеки та інформаційної гігієни серед українців, шляхом проведення тренінгів та воркшопів для різної цільової аудиторії. Перемога у фіналі допоможе команді повною мірою реалізувати проєкт та масштабувати його.

 

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ пропонує здобувачам освіти з інших освітніх програм обирати вибіркову дисципліну циклу загальної підготовки «Демократія: від теорії до практики» і запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)