СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ПРАВО» В УМСФ  ЦЕ ПРОВЕДЕННЯ СПІЛЬНИХ ЗАХОДІВ З МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ ЗІ ШКІЛЬНОЇ ЛАВИ

12 червня 2024 року кафедрою публічного та приватного права для ліцеїстів Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів було проведено екскурсію та тренінг з медіації суддями Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

 Ліцеїсти прийняли активну участь у інтерактиві , яку проводили , президент Української асоціації суддів з медіації, суддя  Андрій РИЩЕНКО та суддя  Василь ІЛЬКОВ.  Учні отримали змогу, особисто відчути як проходить позасудова процедура - медіація. Це була унікальна можливість познайомитися з одним з різновидів переговорів між сторонами спору зсередини та перейнятися атмосферою судової зали. Екскурсія по суду була цікавою, спілкування з суддею, членом Ради суддів України Віталієм КАЛЬНИКОМ  у залі судових засідань було дуже корисним. 

 Дякуємо заступнику голови суду Андрію КОРЕНЕВУ, суддям Василю ІЛЬКОВУ, Андрію РИЩЕНКО  та Віталію КАЛЬНИКУ  за те, що суд не залишається осторонь в процесі навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням!

Співпраця Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів та спеціальність «ПРАВО» в УМСФ це найкращий досвід підготовки майбутніх правників.

ЗАПРОШУЄМО АБІТУРІЄНТІВ ВСТУПАТИ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ-ЦЕ КРЕАТИВНО, ІНТЕРАКТИВНО ТА ПРЕСТИЖНО !!!