Відзнаки викладачам УМСФ до Дня журналіста України

Викладачі кафедри журналістики Університету митної справи та фінансів є знаними фахівцями-практиками медійної сфери. Навіть перейшовши безпосередньо до викладацької роботи, вони не полишають творчості, залишаючись у професії «граючими тренерами», беруть активну участь у житті журналістської спілки, консультують редакції дніпровських медіа, проводять тренінги з питань медійної діяльності.

Напередодні Дня журналіста України у прес-клубі Дніпропетровської організації Національної спілки журналістів України відбулося традиційне урочисте зібрання, де було оголошено й результати творчого конкурсу «Інформаційний фронт-2023/24».

Приємно відзначити, що одним із лауреатів конкурсу у номінації «Краща публіцистична робота року» імені Аркадія Пальма став доцент кафедри журналістики УМСФ Геннадій Сенкевич. Журналіста було відзначено за цикл розслідувальних матеріалів, опублікованих на сторінках газети «Наше місто».

А професор кафедри Валерій Дрешпак з нагоди професійного свята отримав Подяку голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка. Це – відзнака за професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток української журналістики.

У День журналіста України ми також дякуємо колективам дніпровських медіа, які надають можливість студентам УМСФ опановувати основи професії, публікуватися, втілювати власні творчі задуми на сторінках газет, онлайн-медіа чи в телевізійному ефірі. Щира вдячність журналістам, які розповідають і про життя нашого університету, зустрічаються зі студентами, беруть участь у наших мистецьких і просвітницьких заходах. У цей складний час зичимо всім журналістам України мужності, витривалості, міцного здоров’я і творчої наснаги.