День факультету інноваційних технологій – нам 26!

30 травня 2024 року факультет інноваційних технологій Університету митної справи та фінансів відсвяткував свій 26 День народження!

Святковий настрій та позитивні емоції подарували студенти факультету, учасники народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» запальним українським танком «Гопак» – художній керівник Сергій ЖИР. Іменинників музичними композиціями привітали учениці з Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів Кіра КУЗНЕЦОВА та Марина БОВДУЙ, а пісню «Україна – це ти» виконала Вікторія ЧЕЛЬТЕР, студентка факультету інноваційних технологій.

З привітаннями до викладачів, співробітників та студентів факультету звернулися ректор Університету Дмитро БОЧАРОВ, перший проректор Віктор ЧЕНЦОВ та декан факультету інноваційних технологій Максим КОРНЄЄВ. Зі святом прийшли привітати друзі з інших факультетів нашої університетської родини. Щиро дякуємо всім за приємні слова та чудові подарунки!

З нагоди святкування Дня факультету були нагороджені почесними грамотами кращі викладачі та співробітники факультету. Нагрудним знаком «Кращий наставник» була нагороджена завідувачка кафедрою комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення Юлія УЛЬЯНОВСЬКА. Студенти активісти студентського самоврядування та учасники художньої самодіяльності, були також нагороджені грамотами.

Неочікуваним та приємним сюрпризом на святі для студентів факультету інноваційних технологій став розіграш бонусних балів до сесії під назвою «Шара прийди». Щасливчиками бонусних сертифікатів стали шість студентів з різних спеціальностей, яких вибрало колесо фортуни.

Свято пройшло на одному диханні, з яскравими виступами студентів, драйвовими піснями та бурхливими емоціями, яких вистачить на цілий рік!