На кафедрі публічного та приватного права продовжилися дискусії учасників VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Український правовий вимір: пошук відповідей на глобальні міжнародні виклики»

24 травня 2024 року на кафедрі публічного та приватного права відбулася робота  тематичного напряму «Правове регулювання публічно-правових і приватно-правових відносин в умовах міжнародних інтеграційних процесів», участь у якій взяли відомі вітчизняні науковці: доктор юридичних наук, професор Дмитро БЄЛОВ (Ужгородський національний університет), кандидат юридичних наук, доцент Наталія ГРИШИНА (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна),  доктор юридичних наук, професор Юлія ЛЕГЕЗА (НТУ «Дніпровська політехніка»), доктор юридичних наук, професор Роман МИРОНЮК (ДДУВС), доктор юридичних наук, професор Олеся МАРЧЕНКО (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара), а також здобувачі вищої освіти.

З вітальним словом на секції виступив проректор з наукової роботи Дмитро ПРИЙМАЧЕНКО та завідувач кафедри публічного та приватного права Тетяна МІНКА.

Науковці поділилися власними поглядами на сучасні проблеми правового регулювання митної сфери, захисту прав внутрішньо переміщених осіб, здійснення медіації, правових засад визначення об’єктів концесії. Цікавими були виступи здобувачів вищої освіти з актуальних питань захисту прав подружжя, соціальних прав осіб та узаконення одностатевих шлюбів.

Висловлюємо щиру подяку вченим-юристам та іншим учасникам за активну участь та інтерес до обговорення важливих питань, що стоять перед правовою наукою та юридичною спільнотою в сучасних умовах.

ЗАПРОШУЄМО АБІТУРІЄНТІВ ВСТУПАТИ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ. У НАС ЦІКАВО!!!!

Хочеш більше інформації про спеціальність «Право» в УМСФ?

Тоді чекаємо тебе на наших сторінках у соціальних мережах

ФЕЙСБУК  https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/,

ТЕЛЕГРАМ: telegram law_umsf 

ІНСТАГРАМ  @law.umsf!

До зустрічі!