ДО НАС ЗАВІТАЛИ ГОСТІ!

15 травня до Університету митної справи та фінансів завітали учні Художньої школи №4 ім. Бориса Гмирі м.Дніпро разом із викладачкою, художницею-дизайнеркою Валерією Гетою. Їх зустріли завідувачка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну доктор філологічних наук професор Калашнікова Ольга Леонідівна разом зі студентами групи ІК22-1.

Спочатку учні відвідали виставку вишиванок, а потім студенти Олег Сушко й Олеся Кий провели їм цікаву екскурсію головним корпусом та музеєм УМСФ. Про кафедру експертизи культурних цінностей та дизайну, про спеціальності 034 «Культурологія» (Експертиза культурних цінностей) та 022 «Дизайн» (Графічний дизайн) майбутнім абітурієнтам розповідала її завідувачка Калашнікова Ольга Леонідівна, а другокурсники радо поділилися власними враженнями від навчання. Також майбутні абітурієнти мали можливість поспілкуватися з директором ННІ права та міжнародно-правових відносин професором Ліпинським Владиславом Віталійовичем, який розповів про всі спеціальності інституту.

Захід пройшов у теплій атмосфері, зарядив позитивом і, ми впевнені, допоміг учням визначитися з вибором майбутньої спеціальності. Тому якщо Ви й досі не знаєте куди вступати, двері нашого університету завжди відчинені!

Приходьте до нас і ви не помилитеся, бо ми найкращі!