ВИЗНАЧЕННЯ ПОТРЕБ УЧНІВ – ЗАПОРУКА УСПІХУ ВЧИТЕЛЯ

Удосконалення педагогічної майстерності та опанування актуальних soft skills є безумовним пріоритетом колективу Наукового ліцею міжнародних відносин УМСФ. В умовах війни особлива нагальність професійного апгрейду полягає у здобутті викладачем психолого-педагогічних технік та практик роботи з учнями, спрямованих на покращення їх навчальних показників.

Саме тому 25-27 квітня 2024 року викладач Наукового ліцею міжнародних відносин УМСФ Дмитро ТРЕСКІН взяв участь у тренінгу «Технології визначення потреб особистості та значення їх задоволення для попередження ризиків розвитку складних життєвих обставин, конфліктів, емоційного виснаження», організованому громадською організацією «Відповідальні громадяни» за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Під час тренінгу сертифікована тренерка-експертка з питань захисту дитинства та освітніх програм, супервізорка, координаторка тренінгових програм, кейс-менеджерка Олена БЄЛОЛІПЦЕВА разом з сертифікованою тренеркою, консультанткою, мережевою терапевткою, фасилітаторкою, фахівчинею кризових комунікацій Мариною КРАВЧЕНКО посилювали навички з реалізації основних технік та прийомів, що допомагають виявити та задовольнити потреби дітей, запобігаючи при цьому виникненню негативних ситуацій у шкільному та сімейному середовищі.

Університет митної справи та фінансів висловлює вдячність спікеркам та громадській організації «Відповідальні громадяни» зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!