ВОЛОНТЕРСТВО 2.0: ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ

На розвиток співпраці з громадською організацією «Асоціація викладачів громадянської освіти» (ГО АВГО) представники Університету митної справи та фінансів 25 квітня 2024 року долучилися до онлайн воркшопу «Волонтерство 2.0: від теорії до практики».

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ, а саме завідувач кафедри, професор Сергій ПЕРЕПЬОЛКІН, доцентки Людмила ФІЛЯНІНА та Лілія ЛАБЕНСЬКА, а також старший викладач Дмитро ТРЕСКІН, які є сертифікованими викладачами курсів «Демократія: від теорії до практики» та «Вирішення виборчих спорів», що впроваджуються в Університеті у межах співпраці з Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES Ukraine).

Під час воркшопу досвідчені спікери-волонтери – Зоряна ЗОЗУЛЯК, Володимир КОБРИН, Наталія МАЛИНОВСЬКА, Олег ЦЕБЕНКО та Олександра ДВУРЕЧЕНСЬКА – обговорили з учасниками питання мотивації до волонтерства, правових аспектів та практик волонтерської діяльності, а також як студентам долучитися до волонтерської діяльності.

 Кафедра міжнародного права УМСФ висловлює вдячність спікерам-волонтерам та громадській організації «Асоціація викладачів громадянської освіти» зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю.

 За більш детальною інформацією про спеціальність 293 «Міжнародне право» та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича ПЕРЕПЬОЛКІНА

(+38 067-180-49-48)