ТИЖДЕНЬ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ. Творимо доброчесне середовище разом

Шановні здобувачі освіти та працівники УМСФ!

 З радістю оголошуємо про проведення Тижня Академічної Доброчесності, що відбудеться в Університеті митної справи та фінансів з 06 по 10 травня 2024 р. Цей тиждень є не лише часом відзначення наших здобутків, а й часом спільної роботи для підвищення рівня етики та доброчесності серед нашої університетської громади.

Протягом тижня відбудеться низка загальноуніверситетських та факультетських заходів, де ми зможемо збагатити наші знання, обговорити важливі питання та спільно вирішити виклики, які стоять перед сучасною академічною спільнотою.

На Вас чекають:

  • Відкриті лекції та дискусії: наші викладачі та науковці поділяться своїми знаннями та досвідом у сфері академічної етики та доброчесності.
  • Круглий стіл "Академічна Доброчесність": здобувачі освіти, викладачі, наковці, запрошені експерти обговорять важливі питання етики та професійної поведінки в академічному середовищі.
  • Загальноуніверситетське опитування щодо обізнаності у питаннях академічної доброчесності.
  • Заходи на рівні факультетів / інститутів / кафедр: кожен підрозділ організує власні активності, спрямовані на обговорення конкретних питань академічної доброчесності в різних аспектах та проявах.

Не пропустіть цей унікальний тиждень, який передбачає активну участь кожного учасника освітнього процесу в підвищенні рівня академічної доброчесності та створенні морально чистого та справедливого освітнього середовища. Разом ми можемо зробити наш університет ще кращим місцем для навчання та зростання!