ЗДОБУВАЧІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ" ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня, у Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу, здобувачі вищої освіти спеціальності "Правоохоронна діяльність" взяли участь у заходах з вшанування пам'яті ліквідаторів та всіх загиблих в результаті цієї страшної техногенної трагедії.

В рамках заходів, студенти поклали квіти до пам'ятника ліквідаторам на знак поваги та скорботи за всіма, хто постраждав від наслідків катастрофи.

Також здобувачі активно обговорили події та наслідки катастрофи, висвітлюючи різні перспективи і підходи до розуміння її впливу на сучасність.

Цей день став важливим нагадуванням для молодого покоління про важливість відповідальності та усвідомлення ризиків управління техногенними об'єктами. Вшанування пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи підкреслює нашу спільну відповідальність за запобігання подібним катастрофам у майбутньому.

Ми вдячні нашим студентам за їхню активну участь та зобов'язання до збереження пам'яті про трагедію, яка змінила життя багатьох людей і продовжує впливати на здоров'я та безпеку наших спільнот.