ЗУСТРІЧ З АБІТУРІЄНТАМИ В ННІ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УМСФ

18 та 24 квітня 2024 р. в Університеті митної справи та фінансів була проведена профорієнтаційна зустріч майбутніх  випускників Міського юридичного ліцею з відповідальним секретарем приймальної комісії УМСФ, директором та представниками спеціальностей ННІ права та міжнародно-правових відносин.

Зустріч розпочалась з вступного слова директора ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Владислава Ліпинського, який розповів майбутнім вступникам про переваги навчання в навчально-науковому інституті права та міжнародно-правових відносин.

Учасники заходу мали змогу дізнатися про нові умови вступу у 2024 році, процедуру створення електронних кабінетів від відповідального секретаря приймальної комісії УМСФ Вікторії Тараненко.

Абітурієнти також отримали можливість поспілкуватися з представниками кожної спеціальності інституту права, що дозволило їм отримати більше інсайтів щодо вибору майбутнього шляху навчання.

Крім того, ліцеїсти відвідали постійно діючі музейні експозиції, спортивний комплекс та тир.

Зустріч завершилася з приємними враженнями та збагаченням знань для абітурієнтів.

Обирай навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів.

Навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ гарантує якісне навчання, насичене студентське життя, безпроблемне працевлаштування, високі кар’єрні можливості!

Обирай нас! Ми найкращі! Твоє успішне майбутнє з нами!