051 ЕКОНОМІКА ТРЕНІНГ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ КИРИЛА ОГДАНСЬКОГО ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ м. ДНІПРО

Навчання потребують всі в тому числі й педагогічний персонал!

На базі міського центру професійного розвитку педагогічних працівників «Освітня траєкторія» м. ДНІПРО, курси підвищення кваліфікації пройшли 20 керівників закладів середньої освіти міста Дніпра за участю представників тренінгового центру та представників місцевої влади.

Приємно, що розпочати курси було доручено доценту кафедри економіки та економічної безпеки Університету митної справи та фінансів, к.е.н., Огданському Кирилу Миколайовичу. Тренінгове заняття за темою: «Конфліктологічна компетентність керівника закладу освіти» дозволило Кирилу Миколайовичу створити сприятливу атмосферу для навчання, розкрити розуміння конфліктологічної компетентності, її особливості в навчальному середовищі, розглянути основні групи конфліктів, виокремити якісні інструменти для кожної групи конфліктів, розібрати з учасниками тренінгу найрозповсюдженіші варіанти конфліктів та визначити його позитивні сторони.

Змістовно наповнений тренінг пройшов у діловій і активній  атмосфері та залишив позитивний feedback для всіх його учасників.

Слухачі завершили заняття з бажанням продовжити у майбутньому опановувати управління конфліктами разом із своїми педагогічними колективами.