ЗА КРОК ДО ВСТУПУ ДО УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

18 квітня 2024 року завідувач кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин Сергій Перепьолкін (спеціальність 293 «Міжнародне право») та відповідальний секретар Приймальної комісії Університету митної справи та фінансів Вікторія Тараненко в онлайн режимі зустрілися з майбутніми випускниками Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Покровської міської ради Донецької області. Під час зустрічі було охарактеризовано переваги вступу до Університету митної справи та фінансів, обговорено особливості Правил прийому 2024 року та зосереджено увагу на унікальності спеціальності 293 «Міжнародне право».

Кафедра міжнародного права дякує адміністрації Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Покровської міської ради Донецької області та відповідальному секретареві Приймальної комісії УМСФ Вікторії Тараненко за організацію і проведення зустрічі та запрошує випускників інших КЗО ознайомитися із перевагами подальшого навчання в Університеті митної справи та фінансів, зокрема на спеціальності 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)