ЗНАЙОМСТВО МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ ЛІЦЕЮ № 4 «БОРИСФЕН» З УНІВЕРСИТЕТОМ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

Розширюючи горизонти профорієнтаційної роботи кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин, 19 квітня 2024 року на базі Університету митної справи та фінансів було проведено ознайомчу зустріч майбутніх абітурієнтів Ліцею № 4 «Борисфен». До університету завітали учні 8-11 класів Ліцею разом з класним керівником 11 класу Іриною ЛИТВИН та вчителем історії та права Вадимом ЛИХОЛАТОМ.

Захід організували та успішно провели завідувач кафедри міжнародного права Сергій ПЕРЕПЬОЛКІН та відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія ТАРАНЕНКО, які спільно з досвідченим музеєзнавцем-екскурсоводом, доцентом кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу Костянтином ГОРБОМ ознайомили майбутніх абітурієнтів з «родзинками» навчання на спеціальності 293 «Міжнародне право», особливостями Вступної компанії-2024, а також з історією та аудиторним фондом УМСФ та відвідали музей митної справи. Під час повітряної тривоги спілкування було продовжено в приміщеннях укриття Університету.

 Кафедра міжнародного права УМСФ висловлює вдячність директору Ліцею № 4 «Борисфен» Леоніду ОЛЕФІРУ та заступниці директора Марині ВАСИЛЕНКО зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю.

За більш детальною інформацією про спеціальність 293 «Міжнародне право» та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича ПЕРЕПЬОЛКІНА

(+38 067-180-49-48)