Конференція Perspektywy Women in Tech Summit 2024

Fundacja Edukacyjna Perspektywy організовує шосту найбільшу в Європі та Азії конференцію для жінок у сфері STEM, Tech & ІТ  -  Perspektywy Women in Tech Summit 2024, яка відбудеться 12-13 червня 2024 року у Варшаві у виставковому центрі EXPO XXI.

Саміт збере над 10 000 студенток, професіоналів та лідерок зі світу нових технологій, 500 провідних експертів галузі, а також 100 найбільших технологічних компаній та найкращі технічні університети з Польщі та світу. Два інтенсивні дні, сповнені знань та обміну досвідом, 5 сцен та 150 чудових спікерів, 60 воркшопів та понад 500 індивідуальних менторських сесій, а також Ярмарок кар'єри з безліччю привабливих вакансій та галузевим нетворкінгом!

Студентки і студенти STEM (як з Польщі, так і з-за кордону) можуть, як завжди, подавати заявки на безкоштовні квитки за посиланням https://womenintechsummit.pl/grant-form

А в рамках програми „Incubating Freedom for Ukraine - Adapting Women to Digital Economy" буде створена спеціальна зона з вакансіями для жінок у сфері STEM з України, щоб надати їм можливість розвинути свої навички, отримати досвід та розпочати кар'єру в ІТ.

Ведучими темами цьогорічного Саміту будуть: квантові обчислення, взаємодія людина-машина, нейрорізноманіття, наука про дані, штучний інтелект та машинне навчання, глибокі технології, хмарні рішення, а також цифрова екологія та кібербезпека та багато ін.

Заохочуємо наших студенток і студентів для реєстрації на безкоштовні квитки на: https://womenintechsummit.pl/grant-form

Новини відділу також за посиланням: https://t.me/umsf_ird