Запрошуємо на тренінги «Успішний стартап: від ідеї до перемоги»

У Дніпрі  протягом березня-травня, щовівторка проходить цикл інтенсивних воркшопів та тренінгів у співпраці УМСФ та Дніпровської міської ради. «Стартап: від ідеї до перемоги», така тема інтенсивних безкоштовних воркшопів та тренінгів, які проводять викладачі та бізнес-тренери Костянтин Жадько та Ольга Литвиненко  кафедри підприємництва та економіки підприємства Університету митної справи та фінансів, для підприємців та усіх охочих, хто планує відкрити, розвивати свій бізнес.

Цей проект проходить в рамках роботи Центру розвитку підприємництва УМСФ. До заходів вже  долучилися вже більше 80 людей. Тих, хто прагне зрозуміти та впровадити ключові аспекти створення та розвитку стартапів, бізнесу та отримання грантів. Про проведення аналізу концепції стартапів-їх створення, як інструменту для реалізації інноваційних ідей; створення інноваційних рішень у рамках власних стартап проєктів; основні кроки у вивченні бізнес-канви. Окремий блок буде присвячений грантовій допомозі бізнесам, учасники розповіли про основні грантові програми, які діють в Україні.

За словами заступниці начальника управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Ольги Мороз, воркшоп  та тренінги проводять в рамках муніципальної Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва м. Дніпра на 2023-2027 роки. «Продовжуємо організовувати для підприємців корисні заходи, семінари, тренінги, аби сприяти розвитку їхніх бізнесів. Головне, що наші учасники отримують не просто теоретичні знання, а корисну інформацію від практиків-науковців, бізнес-тренерів. Таку роботу продовжуватимемо. Разом з тим нагадуємо, що у Прозорому офісі, на просп. Слобожанському, 8, працює Центр підтримки бізнесу. Усі охочі тут можуть цілком безкоштовно отримати консультації фахівців щодо ведення та розвитку власної справи. Телефони: 067-35-34-189; (056)-720-70-60. Центр підтримки бізнесу працює з понеділка по четвер з 09:00 до 17:00, у п’ятницю — з 09:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 13:00», — додала Ольга Мороз.

Хто хоче доєднатися протягом квітня-травня, реєструйтесь: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSed1GTjQlOfsv-C45CjP5m74632qUDriGhVR8wjE0wR56eGEQ/viewform. Разом з тим чекаємо в всіх охочих до консультацій, Центр розвитку підприємництва УМСФ, звертайтеся на ел.пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном 068 310 2612 чи щодо вступу на спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля" та по питаннях проведення подібних тренінгів, воркшопів і вебінарів.