ЛЕКЦІЯ ПРЕДСТАВНИКА АСОЦІАЦІЇ ВИПУСКНИКІВ УМСФ – МИХАЙЛА БОРИСЕВИЧА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ННІ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН

29 березня 2024 р. в Інституті права та міжнародно-правових відносин відбулася визначна подія!

На гостьову лекцію до студентів та колег завітав БОРИСЕВИЧ МИХАЙЛО ОЛЕГОВИЧ – суддя Третейского суду, викладач курсів з права та захисту країни Міського юридичного ліцею УМСФ, юрист-практик.

Михайло Олегович, випускник УМСФ 2017 р., представник Асоціації випускників Університету митної справи та фінансів, поділився власним досвідом навчання ще на юридичному факультеті Університету та curriculum vitae його кар’єрного шляху від юриста приватною компанії до третейського судді та викладача навчального закладу. Пан Михайло підкреслив, яку роль в його долі відіграв ректор УМСФ – к.ю.н., доц. Бочаров Д.О., який надихнув його на майбутні досягнення!

Адміністрація Інституту в особі Директора д.ю.н., проф. В.В.Липинського, заст.директора к.ю.н., доц. Єфімової І.В., завідувачів кафедр д.і.н., проф. Морозова О.В., к.ю.н., доц. Батраченко Т.С., модератора заходу д.і.н.,проф. Запорожченко Ю.В. подякували шановному лектору за чудову нагоду послухати лекцію з репрезентації власного кар’єрного досвіду, згадуючи в теплій атмосфері пана Михайла, як старанного та розумного студента, який завжди нестандартно підходив до вирішення навчальних кейсів та креативно проявляв себе в культурно-масовій, науковій та закордонній царині. 

Щиро дякуємо Михайлу Олеговичу за змістовну, цікаву, а головне, корисну лекцію, що надихнула студентство на майбутні звершення як у навчальному процесі, так і в реалізації своїх компетентностей в майбутньому!