ВСТИГНІТЬ СКОРИСТАТИСЯ УНІКАЛЬНОЮ МОЖЛИВІСТЮ!

24 лютого 2024 року в Університеті було урочисто відкрито нову резонансну виставку «Два роки війни за волю та гідність», яка складається з декілька експозицій:

  • «Герої не вмирають» – експозиція, що присвячена землякам, які отримали звання «Герой України» та офіцерам-фронтовикам.
  • «Очі війни» – фотоекспозиція військового художника Сергія Дівєєва.
  • «Сучасна військова техніка в мініатюрах» виконаних завідувачем кафедри історії та теорії держави і права, а нині бійця Національної Гвардії Костянтином Колесниковим.
  • «Технологічний супротив та кібербезпека» – демонстрація засобів технологічного супротиву та кібербезпеки.
  • «І прийде весна...» – виставка робіт художника-військового Олега Гладких.

За цей час з виставкою ознайомилось багато відвідувачів: учні гімназій, ліцеїв, коледжів, Дніпровського центру професійної освіти міста Дніпра тощо. Також, завдяки нашому партнеру – Туристичному центру "Риба Андрій", виставку відвідало чимало мешканців міста.

Окрім тимчасової виставки відвідувачі мали змогу подивитися і наші постійні експозиції Музею митної справи, який у 2023 році став членом Міжнародної асоціації митних та податкових музеїв. Під час екскурсії всі охочі мали змогу відчути себе самураями, узявши до рук справжні катани, або відчути себе митником, примірявши митну уніформу.

Встигніть скористатися нагодою, щоб відвідати вищезгадані експозиції. Виставка триватиме до 04.05.2024 року. Вхід вільний.