Спортивні підсумки березня

Естетична гімнастика

10 березня 2024 року Дніпро приймав фестиваль гімнастичних видів спорту на якому були представлені команди з художньої гімнастики, спортивної акробатики, естетичної гімнастики.

У заході прийняла участь команда з естетичної групової гімнастики під керівництвом головного тренера, президента обласної федерації, доцента кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки Вікторії Кондратенко.

Тренеру та спортсменкам з естетичної гімнастики, які були у складі збірної команди України 2022-2023 році вручена Подяку від заступниці начальника Дніпропетровської ОВА Ірини Грицай.

14-17 березня 2024 року в Еспоо (Фінляндія), пройшов перший етап Кубку світу з естетичної гімнастики. Серед учасників були команди з Естонії, Фінляндії, Данії, Фарерських островів, Казахстану, Киргизстана, Туреччини тощо. Від України були спортсменки трьох регіональних збірних команд: Дніпропетровщини, Київщини, Вінниччини.

Команда міста Дніпро «Delice», на чолі з Кондратенко Вікторією, виступала в категорії «senior» і посіла 6 місце у фіналі, що враховуючи високий рівень змагає є доволі гарним результатом.

Борьба дзюдо

Як раніше ми повідомляли, 2 березня 2024 року у Дніпрі пройшов Чемпіонат Дніпропетровської області з дзюдо серед юніорів та юніорок U21, як відбірковий старт до національної першості в цьому ж дивізіоні.

Наші провідні спортсмени Університету митної справи та фінансів Сергій Кім та Аліса Віденеєва, виборовши у своїх вагових категоріях золоті медалі, відібрались для участі у національній першості, яка 14 березня 2024 року відбулась у м. Київ.

Чемпіонаті України з дзюдо U21, зібрав понад 340 кращих дзюдоїстів з усіх регіонів України. Вкотре, наші студенти Сергій Кім (П-21-2) та Аліса Віденеєва (ЕО-21-1) у запеклій боротьбі довели свій клас та майстерність, виборовши відповідно срібну та золоту медалі, гарантувавши собі місце в складі юніорської національної збірної України з дзюдо та подальшу підготовку до європейського кубки з дзюдо.

Футбол

З початку березня збірна команда Університету митної справи та фінансів з футболу на чолі з капітаном команди Якименко Ренатом (ЕО-23-1) приймає участь у міському турнірі третьої ліги з футболу «Пульс».

Наші хлопці виграли чотири з п’яти ігор відбіркового туру та продовжують подальшу участь у турнірі.

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки щиро вітає всіх наших спортсменів та спортсменок з досягненнями!

Анонсуємо проведення міжфакультетських та міжуніверситетських змагань з ігрових видів спорту, тому слідкуйте за інформацію на офіційних сторінках університету.