УМСФ і Дніпровська митниця: нові обрії співпраці

Сьогодні, 1 лютого 2024 року в стінах Дніпровської митниці відбулась значна подія, яка ще раз засвідчила про міцні партнерські відносини між Університетом митної справи та фінансів і Державною митною службою України. За участю начальника Дніпровської митниці Буяльського Сергія Володимировича були вручені грамоти Голови Держмитслужби України: першому проректору Університету митної справи та фінансів професору Ченцову Віктору Васильовичу, професору кафедри історії та теорії держави і права Колесникову Костянтину Миколайовичу, завідувачу кафедри історії та теорії держави і права Морозову Олегу Вікторовичу.

Таким чином керівництво Держмитслужби відзначило активність та ініціативність професорів нашого університету у сфері митної справи, встановленні професійних стандартів підготовки фахівців  з митної справи. Під час зазначеного заходу Віктор Васильович Ченцов презентував результат реалізації сумісного наукового проекту Університету і Держмитслужби – колективну монографію «Customs Service against contraband. Свідчення з України», підготовлену науковцями університету та митниками.

Урочиста подія вручення відзнак пройшла в присутності студентів ІІ курсу університету, які проходять практику в підрозділах Дніпровської митниці. Перед студентами-практикантами виступили керівники ключових підрозділів Дніпровської митниці, ознайомивши наших студентів із специфікою завдань, які виконують очолювані ними підрозділи.

Більше фото тут.