Представники УМСФ взяли участь у заході в рамках проєкту EU4Recovery

Співробітники Університету долучилися до потужного заходу «Багатосторонній діалог: розширення можливостей громад для запобігання гендерно зумовленому насильству в Україні»

16 грудня 2023 року у м. Київ відбувся захід «Багатосторонній діалог: розширення можливостей громад для запобігання гендерно зумовленому насильству в Україні» в рамках проєкту EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні, в якому взяли участь викладачі кафедри соціального забезпечення та податкової політики УМСФ Вікторія ТАРАНЕНКО, Тетяна КОРЯГІНА, Віта ЧЕРБА разом з деканом факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Вікторією ДАЦЕНКО та старшим викладачем кафедри міжнародного права, провідним фахівцем відділу міжнародних зв’язків УМСФ Дмитром ТРЕСКІНИМ.

Захід було організовано Структурою ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) в межах проєкту «EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Команді Університету видалася нагода представити свої напрацювання з питань, що розглядалися, та зібрати однодумців для реалізації власних проєктів. Планується співпраця для створення простору з метою реалізації ідей гендерної рівності для різних цільових груп.

 

Команда Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність організаторам заходу, представникам ООН Жінки та проєкту «EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!