Команда студентів Університету посіла 3 місце у змаганні “Битва за Виш”

Студенти старших курсів та першокурсники з усіх факультетів Університету митної справи та фінансів взяли участь у міському спортивно-інтелектуальному турнірі серед закладів вищої освіти та фахових коледжів міста Дніпра “Битва за Виш”.

 У загальному заліку наші студенти вибороли 3 місце. Загалом, відбулось 5 етапів у цьому змаганні.

  • 1-ий етап - Kahoot (100 питань на знання історії рідного міста, студентства Дніпра та загально-навчальні). На цьому етапі збірна першокурсників Фінансового факультету та Інноваційних технологій посіли 3 місце серед 14 учасників.
  • 2-ий етап - Стрільба з пневматичної зброї. На цьому етапі збірна ННІ права та міжнародно-правових відносин та факультету Інноваційних технологій також вибороли 3 місце.
  • 3-ий етап - PUBG (телефонна гра, яка розвиває тактичні та стратегічні здібності). Взяли участь студенти факультету Управління.
  • 4-ий етап - Домедична допомога (лекція та практика з надання першої домедичної допомоги). Збірна факультету Економіки, бізнесу та міжнародних відносин та факультету Управління стали найкращими у практичному заліку, але поступилися у теоретичному тесті.
  • 5-ий етап - Лазертаг. На цьому етапі студенти факультету Управління та Фінансового факультету не посіли призові місця, але відмітились високим рівнем згуртованості. Команда посіла 4 місце.

 Фінальним етапом стало голосування, де наші студенти та професорсько-викладацький склад УМСФ проявили активність і вагомо вплинули на фінальний результат змагання. Нагородження учасників від нашого Університету у “Битва за Виш” відбудеться згодом!