Обласний волейбольний турнір

17 листопада 2023 року Університет митної справи та фінансів приймав турнір з волейболу серед студентів та студенток закладів вищої освіти Дніпропетровської області.

За останні три роки це перший такий великий турнір, який нарешті зібрав кращі волейбольні команди нашого регіону. У змаганнях прийняло участь 9 чоловічих і 4 жіночі команди м. Дніпро та м. Кам’янське, загальна кількість учасників – 205. Головний суддя змагань – завідувач кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки Ірина Луценко.

Турнір видався дуже цікавим, напруженим, видовищним та професійним. Команди показали доволі високий рівень гри та підготовки. Протягом 8 годин безперервної боротьби спортсмени доводили своє право на перемогу.

Найкращою серед жіночих команд і переможницею турніру стала команда Університету митної справи та фінансів у складі: Худич Вікторії (капітан команди ЕМ-23-2), Сенів Людмили (ЕО-23-1), Кожокар Анни, Косікової Анжеліки (ФВ-23-1), Кравченко Валентини (УП-23-1), Магро Ксенії (МТ-23-1), Журавльової Вікторії (РС-22-2), Смик Кіри (Т-23-2), Зеніної Дар’ї (ГРС-21-2) та Хромової Яни (Т-23-2). Наші дівчатка неймовірні, не програли жодної гри та по праву отримали звання чемпіонів.

Друге місце посіла команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, третє – Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

Надзвичайно цікавим був і турнір чоловічих команд, чотирнадцять ігор протягом одного дня та жодної без запеклої боротьби. У підсумку переможцем чоловічих змагань стала команда НТУ «Дніпровська політехніка», 2 місце – команда Дніпровського державного аграрно-економічного університету, бронзові нагороди у Дніпровського державного технічного університету. Хлопці нашого вишу посіли п’яте загальнокомандне місце з дев’яти, але проявили себе як злагоджена та професійна команда, тому наші перемоги ще попереду. Склад команди: Родуман Сергій (капітан команди ЕП-22-1), Константинов Олександр, Ткач Ярослав (ФК-23-2), Марченко Дмитро (Т-20-2), Коробков Владислав (К-20-1), Зубко Данило (Т-23-1), Коломоєць Іван (ГРС-23-2), Кравцов Іван (ПУ-23-1).

Кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки щиро вітає наших дівчаток з перемогою, а також висловлює слова подяки всім учасникам і представникам команд закладів вищої освіти нашого регіону за участь та спортивний дух турніру.

Попереду нас чекають регіональні першості зі стрітболу та бадмінтону, в яких також прийматимуть участь наші студенти. Отже, «тримаємо» кулачки і бажаємо вдалих стартів.