Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року
№ 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» у 2023/2024 навчальному році відбудеться ХIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Конкурс уже стартував. Урочистості з цієї нагоди відбулися 31 жовтня 2023 року в м. Ірпінь Київської області. До участі в конкурсі долучається й Університет митної справи та фінансів. Конкурс проходитиме з 6 листопада до 12 листопада 2023 року в дистанційному форматі на платформі  GoogleКлас. Детальна інформація буде подана в гуглкласі.       

Код доступу до класу: ld4mz7f

 Журі конкурсу:

 Калашнікова О. Л. – доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей.

Дашко Н. С. – кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей.

Жарко С. Ю. – кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей.

Запрошуємо всіх студентів УМСФ долучитися до конкурсу!