В Університет митної справи та фінансів відбулися нарада Наглядової Ради Університету та спільне засідання Наглядової і Вченої рад

В Університет митної справи та фінансів відбулася важлива подія - повноформатна офлайн-нарада Наглядової Ради Університету та спільне засідання Наглядової і Вченої рад.

Нами свого часу було запроваджено в Університеті дієвий механізм розподілу влади та реальну систему стримувань і противаг за допомогою Вченої ради та студентського Парламенту. Наразі мені відомі принаймні ще два виші, які взяли нашу модель за основу організації управління. Також, як і передбачає Закон України "Про вищу освіту", нами було створено потужну й дієву Наглядову Раду під головуванням Анатолія Макаренка, до якої увійшли й у якій самовіддано працюють поважні й авторитетні фахівці своєї справи. Жодне стратегічне рішення не ухвалюється без їх активної участі. Я не знаю жодного іншого закладу вищої освіти, який міг би похвалитися таким рівнем включеності наглядової ради в управлінський процес і впливу на політику закладу. Я думаю, що в цьому плані МОН України цілком міг би ставити нас іншим за приклад.

Тож учорашній день був днем активної й продуктивної спільної роботи наших Наглядової та Вченої рад, менеджменту й представників студентського самоврядування Університету. Акценти розставлені належним чином; на виклики нинішнього непростого часу будуть дані адекватні відповіді.

Працюємо далі.

Працюємо разом.