Відкриття виставки наукових здобутків ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ!

25 жовтня 2023 року в Університеті митної справи та фінансів відбулось відкриття виставки наукових надбань професорсько-викладацького складу навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин.
На відкритті виставки були присутні колеги, студенти, та представники наукового співтовариства, які висловили велику подяку науковцям за їх вагомий внесок у розвиток науки в Україні.
До присутніх звернулись: Голова Вченої ради УМСФ, д.і.н, д.н.держ.упр, професор В.В. Ченцов, ректор УМСФ, академік політико-правових наук, к.ю.н, доцент Д.О. Бочаров, проректор з наукової роботи УМСФ, д.ю.н, професор Д.В. Приймаченко. Творчо та креативно представили наукові здобутки своїх кафедр О.В. Морозов, в.о. зав. кафедри історії та теорії держави і права, д.і.н, професор; Т.С. Батраченко, в.о. зав. кафедри правоохоронної діяльності, к.ю.н, доцент.
Виставка стала не лише святом науки та освіти, але й нагадала всім про важливість наукового дослідження та пошуку істини. Такі події надихають молоде покоління студентів на досягнення нових вершин у науці та практиці.
Обирай навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ, який гарантує якісне навчання, насичене студентське життя, безпроблемне працевлаштування, високі кар’єрні можливості!


Обирай нас! Ми найкращі! Твоє успішне майбутнє з нами!