ПРАКТИЧНІ ПРАЦІВНИКИ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ КАФЕДРИ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА

27 жовтня 2023 року о 09.30, професором кафедри міжнародного права Легкою О.В. разом із адвокатом Анатоліяєм Задніпряним в системі Zoom було проведено лекційне заняття для студентів груп МП-20-1 із навчальної дисципліни «Міжнародне приватне право» на тему «Зовнішньоекономічна діяльність».

Під час лекційного заняття Анатолій Задніпряний, використовуючи презентацію на тему «Особливості зовнішньоекономічної діяльності», освітив як теоретичні, так і практичні питання зовнішньоекономічної діяльності та зовнішньоекономічних контрактів, визначив перспективні напрями розвитку зовнішньоекономічної діяльності в Україні, охарактеризував сучасну судову практику в сфері зовнішньоекономічних контрактів. Анатолій Задніпряний відповів на питання студентів.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)