ЧЕРГОВЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧАМИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ»

В Університеті митної справи та фінансів на освітній програмі «Міжнародні економічні відносини» готують конкурентоспроможних фахівців у цій сфері, які мають необхідні знання та практичні навички для успішного кар’єрного розвитку.

Своєму постійному професійному саморозвитку приділяють увагу й науково-педагогічні працівники, які викладають дисципліни для здобувачів цієї освітньої програми. Йдеться, зокрема, про їх міжнародну активність. Так, викладачі освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» вже не вперше долучаються до заходів, що реалізуються в рамках міжнародних проєктів за напрямом «Модуль Жан Моне».

10 жовтня 2023 року викладачі взяли участь у воркшопі «Статус кандидата на вступ до ЄС: кейс України», під час якого вони мали можливість долучитися до цікавої дискусії щодо специфіки статусу країни-кандидата на вступ до ЄС, а також обговорити особливості процесу європейської інтеграції України на сучасному етапі.

Участь у подібних заходах – це прекрасна нагода обмінятися думками з колегами щодо сучасних міжнародних економічних відносин, які динамічно розвиваються.