СТУДЕНТИ 3 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПРАВО» ВІДВІДАЛИ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ З РОЗГЛЯДУ АДМІНІТСРАТИВНОЇ СПРАВИ

16 жовтня 2023 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду  завітали студенти 3 курсу спеціальності «Право».

Третьокурсники відвідали судове засідання у справі щодо оскарження рішення митного органу під головуванням судді Василя ІЛЬКОВА.

Студенти були присутні у судовому засіданні, стали очевидцями вчинення різних процесуальних дій в адміністративному процесі, побачили, як відкривається справа, досліджуються докази, заслуховуються сторони у справі. Цікавим було побачити, як суд ухвалює судове рішення з виходом до нарадчої кімнати.

Після закінчення судового процесу майбутні правники поспілкувалися із суддю Василем ІЛЬКОВИМ, професором університету Тетяною МІНКОЮ, які роз’яснили порядок ведення процесу та значення вчинених процесуальних дій. Цікавими були запитання студентів!

Дякуємо голові суду Андрію КОРЕНЕВУ та судді Василю ІЛЬКОВУ за те, що Дніпропетровський окружний адміністративний суд не залишається осторонь в процесі навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням!