Студенти спеціальності "Правоохоронна діяльність" вдосконалюють навички домедичної допомоги під керівництвом інструктора з тактичної медицини!

04 жовтня 2023 року студенти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» відпрацювали навички з інструктором з тактичної медицини та вогневої підготовки Трофименко Анною Василівною надання домедичної допомоги для забезпечення ефективного реагування на надзвичайні ситуації та події в правоохоронній діяльності.

Під час цієї події студенти активно брали участь в практичних тренуваннях, де вони вивчали основні принципи надання домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях. Інструктор Анна Василівна Трофименко ділилася своїм досвідом та знаннями щодо тактичної медицини, щоб підготувати майбутніх правоохоронців до надзвичайних обставин і допомогти їм стати більш ефективними у своїй професійній діяльності.

Заходи, проведені під час цієї події, допомогли студентам покращити свої навички та здатність реагувати на ситуації, які можуть виникнути під час їхньої майбутньої служби в сфері правоохоронної діяльності.