Університет митної справи та фінансів підписав угоду про співпрацю з Дніпропетровським окружним адміністративним судом

Високоякісна підготовка фахівців у галузі права передбачає поєднання теорії та практики, широке залучення до освітнього процесу суддів та практикуючих юристів. Тому, враховуючи потребу в налагодженні двосторонньої співпраці в освітній, науковій сферах та забезпечення високого  професійного рівня фахівців у галузі права, 5 вересня відбулося підписання Угоди про співпрацю між Дніпропетровським окружним адміністративним судом  та Університетом митної справи та фінансів.

Угода передбачає співробітництво сторін у науково-дослідній, освітній, навчально-методичній, інформаційній та інших сферах діяльності  з метою підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі права. Підписана угода є основою для  проведення спільних наукових та науково-практичних заходів,  підготування кадрів, залучення суддів до освітнього процесу тощо.

Ректор Університету Дмитро Бочаров та голова Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрій Коренев обговорили засади і перспективи взаємодії та реалізації спільних проєктів та подальшу співпрацю в освітньому та науковому процесах.