До увагу випускників та здобувачів освіти Університету митної справи та фінансів!

Ми раді представити вам офіційний телеграм-канал Асоціації випускників Університету митної справи та фінансів. Тут ви знайдете все, що стосується активної та динамічної спільноти наших випускників.

Наша асоціація була створена за ініціативою студентського парламенту та дієвої підтримки керівництва Університету. 

Мета нашої асоціації - підтримати випускників у їхньому академічному й професійному розвитку, створити сприятливе середовище для обміну знаннями та досвідом, розвивати лідерські та комунікаційні навички. Ми віримо, що об'єднані зусилля можуть привести до неймовірних досягнень.

В нашому телеграм-каналі ви будете мати можливість дізнаватись про найсвіжіші новини та події, конференції, семінари та воркшопи, які ми організовуємо у тому числі і за вашою ініціативою та участю. 

Ви також матимете змогу зустрітися з відомими та визначними гостями, викладачами, такими ж випускниками, які досягли певних кар’єрних вершин, які поділяться своїми знаннями та досвідом.

Ми пропонуємо широкий спектр можливостей для саморозвитку та просто підтримання стосунків зі своїми колишніми однокурсниками: конкурси, проєкти, волонтерські програми, незабутні зустрічі випускників та спільні заходи задля обміну інформацією та досвідом, інші ініціативи.

Переходь та підписуйся: https://t.me/umsfgraduates