На службу в Дніпровську митницю

26 липня 2023 року посадові особи Дніпровської митниці –
в.о. заступника начальника митниці Ігор Диба, начальник організаційно-розпорядчого управління Вікторія Овчинникова та заступник начальника управління – начальник відділу управління персоналом та організації конкурсів управління по роботі з персоналом Оксана Сілаєва  взяли участь у організованій Університетом митної справи та фінансів зустрічі з його випускниками та студентами, які мають бажання вступити на службу до Дніпровської митниці.

Основна мета зустрічі – сприяння формуванню кадрового потенціалу Держмитслужби з числа студентів  УМСФ.

Зустріч відкрив Голова вченої ради Університету, професор Віктор Ченцов, який  відзначив високу зацікавленість студентів та випускників різних спеціальностей до працевлаштування в органах Держмитслужби України, адже саме УМСФ є вищим спеціалізованим навчальним закладом з підготовки фахівців у сфері митної  справи.

 

У ході зустрічі відбулось ознайомлення шукачів з основними засадами роботи Держмитслужби та митниці, правилами етичної поведінки, кар’єрного зростання та заохочення. Окрім того, у ході спілкування, їх поінформували про  діючий в митниці на теперішній час (у період дії воєнного стану) порядок зайняття посад державної служби, умови й особливості проходження державної служби, оплати праці посадових осіб та працівників митних органів.

 

У підсумках зустрічі з випускниками Університету,  які виявили бажання працювати в митних органах, представниками Дніпровської митниці було надано відповіді на питання, що виникли у присутніх, та обговорено спосіб здійснення комунікації з митницею.

 

Дуже цікавою,  інформативно насиченою та корисною видалась зустріч, що дає підстави сподіватись на успішне працевлаштування випускників УМСФ в органах Держмитслужби України.

 

Довідки за тел.: (056) 373-19-06 - Управління по роботі з персоналом Дніпровської митниці.

Резюме відправляти на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.