Реєстрація на ЄВІ

Шановні студенти 4 курсу УМСФ!

 

Відповідно листа МОН щодо реєстрації осіб для участі в єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні від 30.04.2021 № 1/11-3045 в Університеті митної справи та фінансів з 09:00 11 травня 2021 р. до 18:00 03 червня 2021 р. триватиме реєстрація вступників на складання єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.

Для реєстрації потрібно надіслати на електронну адресу приймальної комісії Університету umsf.magistr@gmail.com скановані копії або фотокопії:

  1. *заповненої заяви-анкети (додається адаптована для студентів УМСФ) з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;

  2. документа, що посвідчує особу;

  3. облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);

  4. фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;

  5. медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄФВВ).

Будь ласка, надсилайте якісні скани, їх будуть роздруковувати та підшивати до Вашої особової справи.

У темі листа обов’язково треба зазначити ПІБ + Групу,

а в тексті листа – ПІБ + номер облікової картки платника податків (за наявності).

Учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. У разі виявлення помилки в екзаменаційному листку, вступнику необхідно звернутися до приймальної комісії протягом двох робочих днів з моменту отримання листа з приймальної комісії. Якщо протягом двох робочих днів Приймальна комісія не отримає лист-відповідь, вважатиметься, що екзаменаційний листок оформлений вірно.

Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Факт видачі фіксується в журналі видачі екзаменаційних листків.

Екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв’язку у разі, якщо вступником зазначено про таку необхідність в Анкеті.

Якщо ж вступник не має доступу до електронних ресурсів приймальна комісія УМСФ працює з відвідувачами, зареєструватися для участі в ЄВІ/ЄФВВ можна в понеділок-п’ятницю з 10:00 до 16:00 за адресою:

узвіз Крутогірний, 8, н.к. № 3, каб. № 201;

тел. (098) 451-01-82; umsf.magistr@gmail.com.