Онлайн-зустріч студентів УМСФ з представниками Nestle Business Services Lviv

18 травня 2023 відбулася онлайн-зустріч студентів УМСФ з представниками Nestle Business Services Lviv, яка була організована Центром кар’єри Університету.

Nestlé Business Services Lviv (NBS Lviv) –  міжнародний бізнес-сервіс центр, що надає послуги світового рівня підрозділам компанії Nestlé у більше ніж 70 країнах Європи, Північної та Латинської Америки, Азії, Африки та Австралії. Співробітники центру  - це висококваліфіковані фахівці в таких процесах як бухгалтерські операції, моніторинг соціальних мереж, розробка та наповнення вебсайтів, інформаційно-технічна підтримка користувачів, підтримка постачань, адміністрування даних персоналу та нарахування заробітної плати тощо.

Компанія Nestlé постійно розвивається, створюючи нові світові бренди, тому приділяє велику увагу підбору та підготовці свого персоналу, особливо серед молоді. Адже молодь – це джерело чудових ідей щодо того, які зміни на краще потрібні і як їх реалізувати, саме вона допомагає компанії залишатися динамічними та конкурентоспроможними.

Під час онлайн-зустрічі рекрутери NBS Lviv Яким Марта та Вікторія Довганик детально ознайомили студентів про те, як співробітники центру щодня отримують досвід роботи у глобальному середовищі, практикують іноземні мови (корпоративна мова компанії – англійська), здобувають нові знання у співпраці з партнерами з усього світу, як прагнуть до постійного вдосконалення та, із задоволенням, беруть участь у різноманітних проектах.

А ще розповіли про унікальну стратегію розвитку співробітників: адаптаційну програму для нових працівників, тренінги, направлені на вдосконалення функціональних і особистісних компетенцій, коучинг-сесії та менторські програми, можливості для персонального і кар’єрного зростання.

Про велику зацікавленість студентів до працевлаштування в NBS Lviv свідчила і велика кількість запитань під час зустрічі до рекрутерів. А рекрутери в свою чергу надали на запитання вичерпні  відповіді та інформували про можливості стажування  і відкриті вакансії, як та де здійснювати їх пошук. А також  запевнили, що NBS Lviv – це чудове місце, де студенти та випускники УМСФ таких спеціальностей як ІТ, філологія іноземних мов, економіка, фінанси, тощо можуть успішно розпочати та побудувати свою кар’єру, застосувати свої навички у мультикультурному бізнес-середовищі.

Щиро вдячні рекрутерам NBS Lviv Марті Яким та Вікторіі Довганик за їх цікаву й інформативну презентацію компаніі Nestlé і сподіваємось на подальші зустрічі та плідну співпрацю.

 Перелік вакансій для стажерів,  які є відкриті зараз NBS Lviv - за посиланнями:

Trainee (procurement team) (nestle.com)

Trainee F&C (nestle.com)