4 та 9 травня 2023 року в Університеті митної справи та фінансів проводилися майстер-класи з італійської кухні для студентів освітньо-професійних програм "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм". Під час заходу президент асоціації U.C.M. – Italy "Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy" пан Паоло Брешіа, продемонстрував свою кулінарну майстерність та поділився рецептами піци Сon sugo rosso, Margarita та пасти з Kavaˈtɛlli, Troccoli. Також студенти здавали залік з кулінарної майстерності та сервісного обслуговування. Ректор університету Дмитро Бочаров разом з головою вченої ради УМСФ першим проректор Віктором Ченцовим та деканами факультетів університету оцінили рівень підготовки студентів, які вирушають на практику до Італії. В майстер-класі також взяли участь студенти Дніпровського гуманітарного університету, Дніпровського державного аграрно-економічного університету, Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара та інших ЗВО регіону.
Дякуємо організаторам заходу та гостям (декану факультету Максиму КОРНЄЄВУ, професорам кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрію ПОГРЕБНЯКУ і Олені ЮДІНІЙ та заступнику декана факультету інноваційних технологій Олені ВИШНІКІНІЙ).
Чекаємо на наступні майстер-класи президента Асоціації UCM-Italy пана Паоло Брешіа.