ДЕНЬ МАГІСТРА- 2023 З НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИМ ІНСТИТУТОМ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

3 травня 2023 року навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів провів день магістра 2023 он-лайн. 

На початку заходу директор ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ Ліпинський В.В ознайомив присутніх з освітніми магістерськими програмами 081“Право”, 262“Правоохоронна діяльність” та 293 “Міжнародне право”. 

Завідувач кафедри публічного та приватного права Мінка Т.П., ознайомила студентів зі спеціальностю 081 “Право”, розповіла про перспективи та переваги навчання за цією освітньою програмою. 

Завідувач кафедри правоохоронної діяльності Варава В.В., ознайомив студентів зі спеціальностю 262 “Правоохоронна діяльність”, розповів про велике майбутнє, яке чекає магістрів за цією освітньою програмою. 

Завідувач кафедри міжнародного права Перепьолкін С.М., ознайомив майбутніх магістрів зі спеціальностю 293 “Міжнародне право” та наголосив про потужний рівень підготовки студентів.  

Відповідальний секретар приймальної комісії УМСФ Тараненко В.Є. розповіла про терміни, дати та умови вступу до магістратури у 2023 році. 

Всі бажаючі мали змогу поставити питання доповідачам і отримали відповіді.  

 Бажаємо вступникам у магістратуру успішно скласти ЄВІ та ТЗНК і чекаємо у нашій дружній родині навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин УМСФ. 

 Долучайся до наступних заходів ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ!

 Ми найкращі! Обирай кращих! Твоє успішне майбутнє з нами!