ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА МІЖНАРОДНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ З КЕРІВНИЦТВОМ ПІВДЕННО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ

28 квітня до Всесвітнього дня охорони праці до Університету митної справи та фінансів завітало керівництво Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Почесні гості зустрілись з керівництвом Університету митної справи та фінансів, ознайомились з матеріально-технічною базою і зустрілись зі студентами навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин УМСФ.

На зустрічі зі студентами начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Тригубенко Валерій Олександрович розповів студентам про основні правила охорони праці та як реагувати на ті чи інші види порушення з боку роботодавця.

Заступник начальника Управління інспекційної діяльності Біланинець Ірина Дмитрівна розповіла студентам про наявні правопорушення з боку роботодавців та експлуатацію робітників.

На зустрічі був присутній заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Бланк Сергій Володимирович, який запросив студентів на практику і після випуску працевлаштувуватися у Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці.

    

     Долучайся до наступних заходів ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ!

     Ми кращі! Обирай кращих! Твоє успішне майбутнє з нами!