SoftServe проводить Teachers' Community Gathering для викладачів ІТ галузі з метою співпраці та поліпшення якості освіти

Надання якісної актуальної освіти в умовах сьогодення не можливо без співпраці з провідними ІТ компаніями. Для ознайомлення з можливостями співпраці та пропозиціями з боку роботодавців завідувачка кафедри комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення Ульяновська Юлія Вікторівна та доцент кафедри Мала Юлія Анатоліївна відвідала захід Teachers' Community Gathering, організований компанією SoftServe — українською ІТ-компанією, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Зустріч проводилась на живо для викладачів ІТ галузі з метою  кращого розуміння потреб та формування сталої спільноти, готової до впровадження спільних проєктів та покращення ІТ освіти разом.

Спікери компанії Олена Корсун - директорка офісу SoftServe, Ольга Курна - Global University Partnership Manager, Марія Рашкевич - Corporate Education Manager та Тарас Ніколаєв - TAC Manager, SoftServe Academy розповіли про важливі аспекти співпраці, можливості залучення працівників компанії до удосконалення освітніх програм, залучення провідних фахівців з досвідом практичної роботи від компанії до навчального процесу, можливості стажування для викладачів тощо. Висловлюємо подяку організаторам за цікаву та корисну зустріч.